AKP Anket Sonuçlarını Açıklayamıyor!

AKP Anket Sonuçlarını Açıklayamıyor!
"Elimizde kamuoyu yoklamaları var ama parti olarak sonuçlarını çok fazla açıklamıyoruz" diyen Atalay bunun nedenini de açıklamadı.AKP’nin seçim kampanyasını yürüten beyin takımında yer alan Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel...

"Elimizde kamuoyu yoklamaları var ama parti olarak sonuçlarını çok fazla açıklamıyoruz" diyen Atalay bunun nedenini de açıklamadı.

AKP’nin seçim kampanyasını yürüten beyin takımında yer alan Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, “Elimizde kamuoyu yoklamaları var ama parti olarak sonuçlarını çok fazla açıklamıyoruz. Üç dört firmaya kamuoyu yoklaması yaptırıyoruz, onlardan da şartımız açıklamamaları şeklinde.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Atalay, Dünya Gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit Parlak ile Canan Sakarya’nın sorularını yanıtladı. İşte anketle ilgili soru ve Beşir Atalay’ın cevabı…

* 8 Haziran sabahı ne öngörüyorsunuz, AKP tek başına iktidar olabilecek mi?

Elimizde kamuoyu yoklamaları var ama parti olarak sonuçlarını çok fazla açıklamıyoruz. Üç dört firmaya kamuoyu yoklaması yaptırıyoruz, onlardan da şartımız açıklamamaları şeklinde. Bugünkü görüntü rahat bir AK Parti iktidarını gösteriyor. CHP ve MHP’nin durumunda çok bir değişiklik yok. Onların zaten iktidar olmak gibi bir hedefleri de yok. En çok tartışılan parti HDP. Onu da göreceğiz. HDP’nin barajı aşması ya da aşmaması seçimin sonucuna etki edecek ama bir şey söylemek için biraz daha erken çünkü. Henüz kararsızlar tükenmedi. Dolayısıyla kararsızları biraz beklemek lazım.