Akit muhabiri, AKP'li vekili kumar oynarken görüntüledi: Vekil ve korumalar muhabire saldırdı

Akit muhabiri, AKP'li vekili kumar oynarken görüntüledi: Vekil ve korumalar muhabire saldırdı
Yeni Akit muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da kumar oynayan AKP milletvekili Hakkı Köylü'yü görüntüledi. Vekil, korumalar ve bir grup bürokrat muhabirlere saldırdı.

Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradı.

Yeni Akit'in haberine göre, kumar oynama görüntülerini kaydeden Akit muhabiri Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 6-7 kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Haberde, saldırganların arasında bizzat AKP'li Hakkı Köylü'nün de yer aldığı öne sürüldü.

"Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan"

Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde Özmen'e yumruklarla vurarak saldırdığı iddia edilen Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdığı iddia edildi.

"Görüntüleri silmek için telefonu gasp ettiler"

Habere göre, saldırganların bir kısmı muhabir Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Akit'in haberine göre, saldırganların gasp ettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları iddia edilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu öne sürüldü.

"Öğretmenevini kumarhaneye çevirmişler"

Akit'in haberinin devamında, "bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22.00'de kapanması gerekirken AKP milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan haberde, Hakkı Köylü'nün Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcu olduğu iddia edildi.

Saldırıya uğrayan Akit muhaberi, hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü.

akp-li-vekili-kumar-oynarken-goruntuleyen-yeni-akit-muhabirine-saldiri-677157-1.jpg

Etiketler :