Ak Saray'a İki İsim Daha Eklendi

Ak Saray'a İki İsim Daha Eklendi
Egemen Bağış'tan sonra, AKP'de üç dönem kuralına takılan iki önemli isim daha, Cumhurbaşkanlığı Sarayına transfer ediliyor.Yolsuzluk operasyonuna adı karışan ve görevinden ayrılmak zorunda kalan eski AB Bakanı Egemen Bağış’tan...

Egemen Bağış'tan sonra, AKP'de üç dönem kuralına takılan iki önemli isim daha, Cumhurbaşkanlığı Sarayına transfer ediliyor.

Yolsuzluk operasyonuna adı karışan ve görevinden ayrılmak zorunda kalan eski AB Bakanı Egemen Bağış’tan sonra, AKP’de üç dönem kuralına takılan iki önemli isim daha, Cumhurbaşkanlığı Sarayına transfer ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimden sonra AKP Genel Sekreteri Haluk İpek ile TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Burhan Kuzu’yu yakın çalışma ekibinde görevlendireceği bildirildi.

Meclis kulislerine göre, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’la başlayan Saray transferleri, Egemen Bağış’tan sonra 13 yıllık AKP hükümetlerinde bakanlık bekleyen ancak kabineye giremeyen Genel Sekreter Haluk İpek ile Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile devem edecek.

Hukuk Profesörü olan Burhan Kuzu ile avukat olan Haluk İpek’in alanlarıyla ilgili danışmanlık görevine getirileceği belirtiliyor. Erdoğan böylelikle Saray’da da bir ‘’İç Kabine’’ oluşturacak.