Adana'da bu kez isim farklı faaliyet aynı

Adana'da bu kez isim farklı faaliyet aynı
Adana'da, tombala oynatan siyasi bir partinin binasına girmek için kapı kıran, duvar delen polis bu kez şok baskın yaparak parti binasına hem kolay girdi hem de partilileri suçüstü yakaladı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube...
Adana'da, tombala oynatan siyasi bir partinin binasına girmek için kapı kıran, duvar delen polis bu kez şok baskın yaparak parti binasına hem kolay girdi hem de partilileri suçüstü yakaladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Güven Parti'ye yaptıkları yaklaşık 50 baskından sonra parti üyelerine tombala oynatmayı bıraktırırken, şimdi de başı Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi ile derde girdi.

Parti hem il başkanlığında hem de Seyhan ilçe başkanlığında tombala oynatıyor. Polis hem il hem de ilçe binasına baskın yapmak zorunda kalıyor. Yapılan baskınlarda da partililer polis geldiğinde kapıyı açmadıkları gibi demir kapılarının kilidini de güçlendirdikleri için polis içeri girmekte bir hayli güçlük çekiyor. Bu nedenle polis koç başlarıyla demir kapıyı kırıp daha sonra balyozla duvarı delerek içeri girmek zorunda kalıyor. Ancak polis bu sorunu çözmek için parti binasına şok baskın yapmaya başladı.

Ahlak polisleri timler halinde gezerek partiye hiç ummadıkları an baskın yapıyor. Yapılan baskının birinde parti binası kapılara açık olduğu için koşarak içeri giren polis hem hiç zorlanmadı hem de partilileri suç üstü yakaladı. Polis, tombala oynayan 90 kişiye, tombala oynamaktan 203 lira para cezası verirken, tombala oynatan 10 kişiye de adli işlem başlattı.

Etiketler :