Acun, Erzurumlu Kadının Viral Olan Videosuna Kayıtsız Kalamadı

Yerel bir televizyon kanalına verdiği röportajla sosyal medyada viral olan Erzurumlu kadın, samimiyetiyle birçok insanın beğenisini kazanmıştı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, videonun sosyal medya paylaşımına yorum yaptı.

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın gündemine oturdu.

erzurum5.jpg

Bir Erzurumlu kadın, iftar sonrası yerel bir televizyon kanalına verdiği röportajla ünlü oldu. Razamanın nasıl geçtiğini soran muhabire "Ramazan'ın ilk günü harikaydı. Yemekler lezzetliydi, neşeli bir atmosfer vardı. Ancak doğrusu, Erzurum halkını pek sevmiyorum. Kendimi de çok sevmiyorum. Daha kültürlü olabilirsek, daha iyi olurdu" diyen kadın kısa sürece sosyal medyanın gündemine oturdu.

erzurum.jpg

Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, videoya kayıtsız kalmadı.

acun-ilicali.jpg

Röportajın Erzurum Gaste Instagram hesabından yayınlanacağını öğrenen kadın 'Rezil olacağım. Ya bizim herif görürse? Daha geçenlerde kriz geçirdi' ifadelerini kullandı.

erzurumlu-kadin.jpg

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Röportajı eşine selam göndererek bitiren Erzurumlu kadının samimi halleri ve 'Erzurumlu' yorumu kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da bu röportaja kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından röportajı yayınlayan Ilıcalı videoya kalp emojisi koydu.

Sosyal medyada; 'Hemen bir program yap abi', 'Survivor daveti gelir heralde' gibi yorumlar yapıldı.

Etiketler :