A Haber Kılıçdaroğlu’nun sözlerini çarpıtıp yalan haber yaptı

Yandaş A Haber, Kılıçdaroğlu'nun Halk TV'de yayınlanan röportajında samimi bir dille ifade ettiği cümleleri saptırarak yalan haber yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’a ‘Bayram Sohbeti’ dolayısıyla yaptığı açıklamalar yandaş A Haber’de çarpıtılarak verildi.

Kılıçdaroğlu’nun “Çocuklar aslında ben siyasette kaldığım için biraz rahatsızlar” sözleri Turkuaz Medya’nın muhaliflere hakaret ve yalan haberleriyle sık sık gündeme gelen yandaş haber kanalı A Haber’de çarpıtılarak “Kılıçdaroğlu’nun çocukları ‘Artık Yeter’ dedi” başlığı ile verildi.

Kılıçdaroğlu'nun Halk TV'de yayınlanan röportajının çarpıtılarak verilen bölümü şöyle:

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın “Çocuklarınız siyasete girme hevesi var mı?” sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Yo hayır, çocuklar aslında ben siyasette kaldığım için biraz rahatsızlar. Oğlum (Kerem Kılıçdaroğlu) siyaset bilimini okudu. Güney Kore’de doktora yapan. ODTÜ’de masterını yaptı. O siyaset bilimi okudu zaten. Siyaseti yakından doğal olarak izliyor zaten. Ama hani böyle sıcak siyasetle ilgisi yok. Çocukların da (Kızları Zeynep ve Aslı Kılıçdaroğlu) öyle sıcak siyasetle ilgisi yok. Seçimden seçime gidip oy kullanırlar onlar da.” yanıtını vermişti.

Gazeteci Barış Yarkadaş'tan tepki:

Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından yalan habere tepki gösterdi.

Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle:

Etiketler :