19 Mayıs'ta Büyük Ayıp!

19 Mayıs'ta Büyük Ayıp!
Vali ve belediye başkanı törene katılmadı.Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın nedeniyle İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda resmi tören düzenlendi.Taksim...

Vali ve belediye başkanı törene katılmadı.

Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın nedeniyle İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda resmi tören düzenlendi.

Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki törene, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Enis Berberoğlu ve Mehmet Bekaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile DSP'liler katıldı.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra tören tamamlandı. Tören tamamlandıktan sonra CHP, DSP ve Atatürk Vakfı Anıta çelenk koydu.

Törene İstanbul Valisi ve Belediye Başkanının katılmamasını eleştiren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, " Büyük olasılıkla raporlu hasta olabilirler diye düşündüm. İnşallah herhalde sağlık durumları iyidir" dedi.