İstanbulkart Kullananlara Bayram Sürprizi! Giyim Mağazası Zinciriyle Anlaştı! Ertesi Gün Para Karta Yüklenecek

İstanbulkart kullanıcıları, kartlarını sadece ulaşımda kullanmıyor. Birçok mağazada, etkinlikte ve İspark ödemelerinde kullanılan kartın sayısız avantajına bayram öncesi bir avantaj daha eklendi. Zincir bir giyim mağazasıyla anlaşıldı. Yüzde yirmi indirim tutarı alışverişin ertesi günü karta iade edilecek.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN NE YAPILMALI?

İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto mağazalarında yapacakları alışverişlerde ödemenin %20’sini nakit olarak geri alacak. Kampanya süresince, bir kartla birden fazla kez ödül kazanma imkanı bulunuyor. Bu kampanyadan elde edilebilecek maksimum ödül miktarı 200 TL olarak belirlendi. Kampanya, tüm aktif İstanbulkart sahiplerine açık.

thumbs-b-c-01521a3c563422406a2e24118f0990fa.webp

ERTESİ GÜN PARA KARTA YÜKLENECEK

Kazanılan ödül, alışverişin yapıldığı günün ertesinde, ilgili İstanbulkart’a otomatik olarak yükleniyor. Ancak, alışverişin iptal edilmesi halinde ödül hakkı kaybedilecek. Ödül, İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığıyla ya da NFC, yükleme noktaları ve otobüslerdeki geçiş cihazları üzerinden kartınıza tanımlanabilir. Nakit olarak talep edilmesi mümkün değil.

658ec351c20eca6be2971c42.webp

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI:

Kampanyadan faydalanmak için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin aktif ve en az bir ticari elektronik iletişim izninin verilmiş olması gerekiyor. Gerekli ayarlar, İstanbulkart Mobil uygulaması veya İstanbulkart’ın resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.