Bitcoin Boğası 2024 Haziran'da fiyatın 100.000 Dolara Ulaşacağını Söyledi “Bitcoin Çakılırsa Ne Yapacaksın” Sorusuna Cevap Verdi

Bitcoin Boğası 2024 Haziran'da fiyatın 100.000 Dolara Ulaşacağını Söyledi “Bitcoin Çakılırsa Ne Yapacaksın” Sorusuna Cevap Verdi
Bitcoin, altın ve gümüş için yaptığı açıklamalarıyla tanınan BTC boğası Robert Kiyosaki, 2024 yılının Haziran ayında Bitcoin'in 100 Bin Dolara çıkacağını Söyledi. “Zengin Baba, Yoksul Baba” kitabının da yazarı olan Kiyosaki, Bitcoin çakılırsa ne yapacaksın sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Bitcoin'e yatırım yapmayı teşvik eden ve "Zengin Baba, Yoksul Baba" kitabının yazarı Robert Kiyosaki, son paylaşımında Bitcoin fiyatında ani bir düşüş olması durumunda ne yapacağını açıkladı.

Kiyosaki, bu soruyu sık sık aldığını ve "böyle bir durumdan mutlu olacağını" söyledi. Fiyat düşüşünü Bitcoin'i daha ucuza satın almak için bir fırsat olarak gören Kiyosaki, "Düşüş sona erdiğinde daha fazla Bitcoin satın alacağım" dedi.

robert-kiyosaki-war1-1200x675.webp

Kiyosaki'nin bu yaklaşımı, diğer varlıklar için de geçerli. Altın ve gümüş gibi boğa olduğu varlıklarda da ani düşüşleri "indirim" olarak değerlendiren Kiyosaki, bu varlıkları uzun vadeli yatırımlar için ideal görüyor.

Kiyosaki, Bitcoin fiyatının 2024 yılının Haziran ayına kadar 100.000 dolara ulaşmasını bekliyor. 16 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Bitcoin fiyatı 51.076 dolar seviyesinde ve son bir yılda %113 yükseliş yaşamış durumda.

Kiyosaki, ABD'de bir hisse senedi krizi yaşanacağını ve bu durumdan Bitcoin, altın ve gümüş gibi emtia varlıklarının fayda göreceğini savunuyor.

Etiketler :