Binance'den Uyarı! ‘Delist’ Tehlikesi Var

Binance'den Uyarı! ‘Delist’ Tehlikesi Var
Binance, Ellipsis, ForTube, Unfi Protocol DAO, Waves ve Wrapped NXM kripto paralarını izleme listesine ekledi. Değer kayıpları yaşandı.

Dünya çapındaki en büyük kripto para borsası olan Binance, Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Unfi Protocol DAO (UNFI), Waves (WAVES) ve Wrapped NXM (WNXM) gibi beş kripto parayı izleme listesine eklediğini duyurdu.

YÜKSEK RİSK VE VOLATİLİTE UYARISI

Borsanın yaptığı açıklamaya göre, izleme listesine alınan kripto paralar, artık borsanın listeleme standartlarını tam olarak karşılamadıkları için izleme listesine alındı. Bu durum, ilerleyen günlerde söz konusu kripto paraların listeden çıkarılabileceği anlamına geliyor.

Açıklamada, "İzleme etiketine sahip token’lar, listelenen diğer token’lara kıyasla önemli ölçüde daha yüksek volatilite ve risk sergiler. Bu token’lar düzenli incelemelerle yakından takip edilmektedir. İzleme etiketine sahip token’ların artık listeleme kriterlerimizi karşılamama ve platformdan çıkarılma riski altında olduğunu unutmayın," denildi.

DEĞER KAYIPLARI GÖRÜLDÜ

Binance'ın bu kararı üzerine EPX yüzde 13, FOR yüzde 17 ve WAVES yüzde 15 oranında değer kaybetti. Ancak UNFI ve WNXM'de önemli bir değişiklik görülmedi.

Borsanın Değerlendirme Süreci Devam Edecek
Binance'ın izleme listesine aldığı kripto paraların platformdan çıkarılması için değerlendirme sürecinin devam edeceği belirtildi. Borsa, kullanıcılarına bu konuda sürekli güncellemeler sağlayacak.