ABD'de Disney Plus'a zam yolda... Türkiye fiyatlarına da zam yapılacak mı? İşte yanıtı...

ABD'de Disney Plus'a zam yolda... Türkiye fiyatlarına da zam yapılacak mı? İşte yanıtı...
ABD merkezli Disney Plus ve televizyon kanalı Hulu'nun ABD'deki fiyatları zamlanacak. Peki Türkiye'deki fiyatlara da zam gelecek mi?

Video yayın platformu Disney Plus'ın fiyatının ABD'de zamlanacağı açıklanmıştı. Disney CEO'su Bob Iger tarafından geçen ay yapılan açıklamada fiyat artışına gidileceği belirtilmişti. 12 Ekim itibarıyla Disney Plus'ın reklamsızı ayda 10,99 (mevcut kur ile 295 TL) Dolardan 13,99 Dolara (mevcut kur ile 375 TL) yükselecek, Hulu'nun reklamsız yayını ise ayda 14,99 Dolardan (mevcut kur ile 402 TL) 17,99 Dolara (mevcut kur ile 482 TL) çıkacak. IGN'nin haberine göre her iki platformun reklam destekli katmanlarının aylık 7,99 Dolarlık (mevcut kur ile 214 TL) fiyatı ise şu an için değişmeyecek.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE'DE NE KADAR OLACAK?

Türkiye'de Disney Plus kullanıcılarına yerel fiyatlandırma uyguluyor. Yani abonelik ücretini Dolardan direkt olarak TL'ye çevirmiyor. Şu an Disney Plus'ın Türkiye'de aylık abonelik ücreti 64,90 TL olarak fiyatlandırılıyor. ABD'de yaşanacak olan zamlardan sonra ise Türkiye'de fiyatının ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

Etiketler :