ABD perakende devi Sears iflasın eşiğinde

ABD perakende devi Sears iflasın eşiğinde
ABD’nin önde gelen perakendecilik şirketi Sears, 28 Aralık akşamına kadar bir satın alma teklifi almazsa iflas edecek.

ABD’nin önde gelen perakendecilik şirketi 125 yıllık Sears, 28 Aralık akşamına kadar bir satın alma teklifi almadığı takdirde iflas edecek

4,6 MİLYAR DOLARLIK BİR TEKLİF GEREKİYOR!

Ekim ayında iflas başvurusunda bulunan ve 68 binden fazla çalışanı olan Sears'ın Yönetim Kurulu Başkanı Eddie Lampert, şirketin satın alınması için 4.6 milyar dolarlık bir teklif almak için çabalıyor.

125 YILLIK SEARS İFLAS EDECEK!

Gün sonuna kadar şirketin iflas etmemesi için bir teklif yapılmazsa ve bu teklif kabul edilmezse 125 yıllık Sears kapanacak ve iflas edecek.

ESL Investments’dan elde ettiği serbest yatırım fonlarıyla Lampert, Aralık ayında mahkemeye şirketi satın almak için bir teklifte bulunmuştu.

Kaynak:DHA