TikTok Videosu Çekerken Öldü!

TikTok Videosu Çekerken Öldü!
Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü.

9 Nisan salı günü Özbekistanlı Sardor Gabborov, evde bulunan silah ile video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Silahın şarjörünü çıkararak masaya bıraktı.

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜ

Masada bulunan silahı alan Arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev (23), tabancanın tetiğine basınca Gabborov'u başından vurdu. Gabborov kanlar içinde yere yığılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Sardor Gabbarov’un öldüğü belirlendi.

TUTUKLANDI

Polis ise Ubaydullo Rakhmatılloev’u gözaltına aldıktan sonra evde incelemelerde bulundu. Cenaze incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu'nda sevk edildi. Ubaydullo ise tutuklanırken cezaevine gönderildi.

"BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Rakhmatılloev, emniyetteki ifadesinde, “Sardor’la kaldığımız odada iftar yaptık. İftardan sonra Sardor odamızdaki kombinin dolabının alt kısmında bulunan silahı aldı ve yanıma getirdi. Bana Instagram’a hikâye atacağını söyledi. Merakımdan tabancayı almak istedim. Fakat ben boş olduğunu düşündüğüm tabancayı elime aldığım esnada yanlışlıkla tabancanın tetiğine bastım. Sardor’un, tabanca ile başından vurulduğunu gördüm. Olay kazara olmuştur. Sardor’la aramızda hiçbir husumet yoktur" dedi.

Etiketler :