Erdoğan Uyarısı: Ek Gelir Vaat Eden Bu Sese Sakın İnanmayın!

Erdoğan Uyarısı: Ek Gelir Vaat Eden Bu Sese Sakın İnanmayın!
Cumhurbaşkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarına ve internet sitelerine dikkat çekti, Erdoğan'ın sesini kullanarak dolandırıcılık yapıldığı konusunda uyardı.

DMM'den 'Erdoğan' uyarısı: 'Sesini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya platformlarında ve internet sitelerinde, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi kullanılarak "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklarla yayınlanan ilanların "oltalama" yöntemiyle dolandırıcılık girişimi olduğunu belirterek, vatandaşları uyardı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medya üzerinden uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi kullanılarak oltalama yöntemiyle dolandırıcılık yapıldığına dikkat çekildi.

DMM tarafından sosyal medyada yapılan paylaşım şöyle:

"Bazı sosyal medya platformlarında ve internet sitelerinde Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi'nin (BOTAŞ) adı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi kullanılarak "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar "oltalama" yöntemiyle dolandırıcılık girişimidir. Bu ve benzeri internet siteleriyle kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Dijital mecralarda, 'para kazandırma' vaadiyle yürütülen bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine itibar etmeyiniz. Resmi kurum ve kuruluşların internet sayfalarından yapılan açıklamaları takip ediniz."

Etiketler :