Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı İmamoğlu'nu hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı İmamoğlu'nu hedef aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kanal İstanbul'a karşı çıkan Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "Ömrü hayatını "tevazuu" numarasıyla geçiren ve aslında kibrin ,kendini beğenmişliğin en üst perdesini yaşayan Zat-ı İmamoğlu" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, Kanal İstanbul üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Twitter hesabından açıklama yapan Saral, "Sen (İmamoğlu) kimsin ki nasıl bir cür'et ki "Kanal İstanbul" projesi yatırımcılarına tehdit dilini kullanıyorsun? Sen, maske takarak milletin suretine kendini sokmuş ve aslında üç koyunu dahi idare edemeyecek kadar yeteneksiz ve ne yaptığını bilmez kibir abidesi bir zavallısın..!" dedi.

Saral şöyle dedi:

"Ömrü hayatını "tevazuu" numarasıyla geçiren ve aslında kibrin ,kendini beğenmişliğin en üst perdesini yaşayan Zat-ı İmamoğlu; herhalde vazifenin belediyeyi yönetmek olduğunu unutmuşsun,kendini "Kâinat İMAM'ı" görüyorsun ve milletimize ayar vermeye çalışıyorsun?Yemezler,yedirirler.!"

 

Etiketler :