Zehra Güneş kestirip attı: Ona çok yakıştı
14
İstanbul'da düzenlenecek Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i öncesi düzenlenen basın toplantısında VakıfBank kaptanı Zehra Güneş konuştu. Toplantıya VakıfBank'ın yanı sıra İtalyan temsilcisi olan diğer 3 takımın; Numia Vero Volley Milano, A. Carraro Imoco Conegliano ve Savino Del Bene Scandicci'nin başantrenörleri ve kaptanları katıldı.
24
Güneş konuşmasına İngilizce "Bu organizasyonu evimizde gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Sezonun en önemli dönemindeyiz. Şampiyonlar Ligi'nin favorisi yok. Herkes yorgun. Tüm takımlar kalan tüm enerjilerini burada harcayacak. Türkiye'ye hoş geldiniz. Konuşmama Türkçe devam edeceğim, çünkü evimizdeyiz" diyerek başladı. Güneş konuşmasına Türkçe devam etti. Milli voleybolcunun Türkçe hassasiyeti alkışlandı ve ona da çok yakıştı.
34
Zehra, "İlk defa böyle bir turnuvaya İstanbul'da tanıklık ediyorum. Ankara'da yaşamıştım böyle bir şey. Hala unutamadığım maçlardan biri sanki seyirciler bizi fanus içine almışlar da oynuyormuşuz gibi hissediyordum" dedi.
44
VakıfBank'ın kaptanı, "Umuyorum ki İstanbul'da da aynısı olacak çünkü duydum ki tüm biletler tükenmiş. Ben eminim ki bizim ev sahipliğimizde olan bu turnuvada destek olarak olarak bizi çok rahatlatacaklar ve onların enerjilerini alarak kupayı Türkiye'de tutmayı başaracağız" ifadelerini kullandı.