Hande Baladın hüngür hüngür ağladı: Sebebi ortaya çıktı
Yayınlanma:
Galatasaray Daikin'i konuk eden Eczavıbaşı Dynavit galip gelerek sezonu 3. sırada tamamladı. Hande Baladın ve Tina Boskovic, turuncu-beyazlılardaki son maçına çıktı.
17
Vodafone Sultanlar Ligi Play-off 3-4 etabı ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Galatasaray Daikin karşı karşıya geldi.
27
Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Eczacıbaşı Dynavit rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.
37
Bu galibiyetle birlikte seride durumu 2-0’a getiren Eczacıbaşı Dynavit, sezonu 3. sırada sonlandırdı.
47
Turuncu-beyazlılar ayrıca CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.
57
Galibiyetin ardından voleybolcular büyük bir sevinç yaşarken buradaki son maçına çıkan Hande Baladın ve Tina Boskovic göz yaşlarını tutamadı.
67
Hande Baladın’ın önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.
77
Hande Baladın, 2013-2014, 2015-2018 ve 2019-2025 sezonları arasında Eczacıbaşı Dynavit forması giydi.