Fenerbahçe'nin yeni transferi dikkat çekti
Yayınlanma:
Güncelleme:
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi voleybol takımını daha da güçlendirmek için önemli transferlere imza atıyor. Sarı lacivertlilerin Polonyalı transferinin görüntüleri olay oldu.
13
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferlerinden birinin de Polonyalı Agnieszka Korneluk olduğu ortaya çıkmıştı. Geride kalan sezonda Polonya'da yılın oyuncusu seçilen 30 yaşındaki oyuncu güçlü fiziği ve uzun boyu ile dikkat çekiyor.
23
Takımı DevelopRes Rzesov formasıyla başarılı bir dönem geçiren Agnieszka Korneluk, Polonya Milli Takımı'nda da oynuyor. 1.99 boyundaki oyuncu Polonya'da yılın oyuncusu ödül törenine katıldı. Törende gözler Korneluk'taydı.
33
Korneluk'un yanındakilerinden çok daha uzun ve yapılı olması dikkatlerden kaçmadı. Polonya'da takımını şampiyon yapan Korneluk, bu ödül töreniyle bir anlamda veda etti.