TRT1 kararını verdi! Yayınlanan diziler yayın akışından çıkarılıyor mu? Beklenmedik gelişme

TRT1 ekranlarında çok sayıda TV dizisi yayınlanıyor. Yayınlanan dizilere yılbaşı arası verilip verilmeyeceği büyük merak konusuydu. TRT1 kararını verdi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan dizilerin yılbaşı arası verip vermeyeceği merak edilirken kanal yönetimi bu konuyla ilgili kararını verdi.

Birsen Altuntaş'ın tv100'de aktardıklarına göre; . Yeni yılda da iddialı diziler yayınlanmaya devam edecek olan kanalın her yıl reklam fiyatları belirlendiği ve reklam gelirleri düştüğü için yılbaşının ilk ve ikinci haftası verilen tatil arasında dizi yayınlayıp yayınlamayacağı merak ediliyordu.

TRT’nin yılbaşı tatil arası tatil vermeyeceği ve tüm dizilerini yayınlayacağı belirtildi. Bu pazar da Teşkilat’ın yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği tahmin ediliyordu. Ancak kanal yönetiminin henüz bu konuda net bir karar vermediği öğrenildi.

Öte yandan Halk TV'nin edindiği bilgilere göre TRT1'in Balkan Ninnisi dizisi final yapıyor. Dizide yer alan oyuncular ve set ekibi Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten ayrıldılar.

Yaz aylarında başlayan dizi büyük reyting kaybı yaşamış ve kanal yönetimi önce dizinin yayın gününü değiştirmişti sonrasında ise diziye final kararı vermişti.

İlgili Haberler

Bugüne kadar kimse anlatmamıştı - Canan Karatay limonlu su gerçeğini herkese anlattı
Yıllarca kahvaltıda tüketmiştik - zararını öğrendikten sonra asla ağzınıza sürmeyeceksiniz
Dışarıdan alanları kıskandırıyor- Kadife gibi yumuşacık açma poğaçanın püf noktasıymış

Yaşam Haberleri