Macron'un Londra'daki kıyafeti alay konusu oldu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron'un Westminster'da yürüyüş yaparken giydikleri kıyafet gündem oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron Westminster'da güneş gözlükleri ve spor ayakkabılarıyla "gizli" bir yürüyüş yaparken görüntülenmelerinin ardından internette alay konusu oldu.

Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreni için İngiltere'de bulunan Fransa Cumhurbaşkanı ve eşi, dün Londra'nın merkezinde sade kıyafetlerle yürüyüşe çıkarak, Kraliçe'nin tabutuna son saygılarını sunmak üzere gelen binlerce yas tutan kişiye tanıklık ettiler.

'Neden koşu da yapmıyorsunuz?

Öte yandan yardımcıları ve güvenlik görevlileri tarafından kuşatılan çift, kıyafet seçimleri nedeniyle sosyal medyada eleştirildi ve alay konusu oldu.

Bir Fransız Twitter kullanıcısı, "Koyu renk gözlükler ve spor ayakkabılar ha. Neden koşu da yapmıyorsunuz? Ne kadar saygısızca!" diye tweet attı.

Kraliçe'nin cenaze töreni

Westminster Abbey'deki törene yüzlerce devlet adamının katılması bekleniyor. 2 bin kişilik katılımcının arasında birçok ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanı da yer alıyor.

Yaşam Haberleri