İstanbul'a geldi! Süper Lig devinde Gerrard heyecanı!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adamın kim olacağı büyük merak konusu olurken gündeme gelen sürpriz isim taraftarları heyecanlandırdı.

Trabzon’da hoca arayışları devam ediyor. Sergen Yalçın, Fırtına’dan bir teklif almadığını söyledi. Kayseri de Çağdaş Atan’ı bırakmak istemiyor. Yabancıda Slaven Bilic ismi geçerken, gündeme gelen son isim taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

Fırtına'da Gündem Teknik Direktör

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, ilk etapta yerli isimlerin üzerinde durdu. Bu doğrultuda Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın ismi gündeme gelmişti. Fakat Yalçın, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, “Henüz bana gelen bir teklif yok” dedi. Düşük bütçeli takımlarla yakaladığı başarılar nedeniyle alternatif isimler arasında yer alan Çağdaş Atan için de Kayserispor cephesinden negatif bir açıklama geldi.

Trabzonsporlularda Gerrard heyecanı

Sarı-Kırmızılılar, genç teknik adam ile yollarını ayırmak istemediklerini söyledi. Öte yandan yabancı konusunda da flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Slaven Bilic ismi listenin üst sıralarında yer alıyordu. Şimdi de Steven Gerrard’ın adı ön plana çıkıyor. Son olarak Aston Villa’yı çalıştıran İngiliz teknik adamın, takımın başına gelebilme ihtimali taraftarı heyecanlandırdı.

Karar'ın haberine göre teknik direktör arayışlarına devam eden Ertuğrul Doğan sürpriz bir sürpriz bir şekilde son olarak İngiliz ekibi Aston Villa'yı çalıştıran İngiliz teknik adam Steven Gerrard ile bugün öğlen saatlerinde Zorlu'da bir araya geldi.

42 yaşındaki efsane futbolcu ve teknik adam Ertuğrul Doğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Doğan ile birlikte Etiler'deki lüks bir restaurantta yemek yedi. Doğan'ın kongreden zaferle ayrılması halinde takımı İngiliz teknik adama emanet etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor Haberleri