Hüda-Par yöneticisinden bir garip 'Narin' açıklaması!

Terör örgütü Hizbullah'a yakınlığı ile bilinen Hüda-Par'ın GİK Üyesi, Narin'in ölümü hakkında "Bunlar bizim kültürümüz değil, bunlar Avrupa'nın, Amerika'nın, İsrail'in kültürü" dedi.

Hizbullah üyeliğinden hapis yatan kişilerin de yer aldığı Hüda-Par'ın Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Vedat Turgut, katledilen küçük Narin hakkında garip açıklamalar yaptı.

Turgut, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun önünde 8 yaşındaki Narin Güran'ın yakınlarını ziyaret edip şunları sarf etti:

  • "Çocuklara kıyacak kadar vandallaştık. Bizim inancımıza göre, bırakın bir çocuğu, bir insanı bile sebepsiz yere öldürmek ebedi cehennem sebebidir. Yani bir insan herhangi bir sebep olmadan bir insanı öldürürse onun yeri ebedi cehennemdir. Bunlar çocuktur, bunlar günahsızdır, bunlar sebidir. Yeryüzü titrese, üzerimize taş yağsa müstahakız. Ondan dolayı İslam coğrafyası böyle birbirine girmiş, bakın Filistin'in, Suriye'nin, Irak'ın hepimizin haline. Ne zaman birbirimize dönsek, ne zaman birbirimizi sevsek, birbirimize değer, kıymet versek bu tür şeyler aramızdan çıkmayacak. Bu tür vahşilikler, vandallıklar içimizden çıkmayacak. Bunlar bizim kültürümüz değil, bunlar Avrupa'nın, Amerika'nın, İsrail'in kültürü. Bu kültürü kimler ne amaçla aramıza koydu onu araştırmak lazım. Allah hepimize sabır versin."

Siyaset Haberleri