Erdoğan'a Filistin protestosu! Apar topar çıkarıldılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptığı sırada Filistin destekçisi bir grup eylem yaptı. Yurttaşlar, Gazze'ye yardım götürmek isteyen Özgürlük Filosu için çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet'in düzenlediği 14 Eylül'de Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında Filistin destekçisi bir grup, Gazze protestosu yaptı. "Filistin İçin Ayağa Kalk" isimli X hesabından yayımlanan videolarda bir kişi 'Sayın Cumhurbaşkanım' diyerek Gazze'ye yardım götürmek isteyen Özgürlük Filosu için destek istedi.

Yayımlanan diğer videoda da bir grup kadın, 'Mazlumun yanında olun' diye bağırıp Filistinliler için pankart açtı. Görevliler, kadınları apar topar alandan çıkardı.

İSRAİL İLE TİCARET DEVAM EDİYOR MU?

İsrail'in işgal ettiği Filistin'de soykırım boyutuna ulaşam katliamlarında Türkiye'nin ticari ilişkileri tartışıldı. Ticaret Bakanlığı, aylar sonra ticaretin kesildiğini açıkladı. Karar gazetesi, İsrail ile ticaretin üçüncü ülkeler vasıtasıyla devam ettiğini söyledi. 'Gazze'de katliam bitti mi' başlıklı habere dün (16 Eylül) Halk TV'de İsmail Küçükkaya da programında yer verdi.

Siyaset Haberleri