Yerde yatan köpeği aracıyla ezdi! Adli kontrolle serbest kaldı

Bolu’da, M.D. isimli saldırgan yerde yatan köpeğin üzerinden otomobiliyle geçti. Köpeğin vücudunda açık yaralar ve ezilmeler olduğu öğrenilirken jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırgan, çıkarıldığı mahkemede adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bolu Organize Sanayi Sitesi’nde, geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında meydana gelen korkunç olayda, M.D. kontrolündeki otomobil, yolun kenarına yaklaşarak beklemeye başladı.

Bir süre sonra hareket eden otomobil, yolun kenarında yerde uzanan köpeğin üzerinden geçti.

KÖPEĞİ ARACININ ALTINDA SÜRÜKLEDİ!

Otomobilin altında sürüklenen köpek, daha sonra koşarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yapılan şikayetin ardından ise M.D. isimli saldırgan, jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde bakıma alınan köpeğin vücudunda açık yaralar ve ezilmeler olduğu bildirildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI!

M.D., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. (DHA)

Türkiye Haberleri