Son dakika: Narin soruşturmasında yeni gözaltı, amcanın neden gözaltına alındığı ortaya çıktı, anne ile ilgili flaş gelişme

Diyarbakır'da 11 gündür aranan Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmesi: Yeni bir gözaltı var! Narin'in amcasının neden gözaltına alındığı ortaya çıktı. Annesi de yeniden ifade verdi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri aranan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Narin'in ailesi çapraz sorguya alınmıştı.

Narin'in aynı zamanda amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı S.G gözaltına alındı.

Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri şüpheli ile karşılaştırılacak.

TELEFONUNU BİR SAAT KAPATTI

Habertürk muhabiri Narin'in amcasının gözaltına alınmasıyla ilgili ayrıntıları aktardı.
Amca S.G'nin telefonunun Narin'in kaybolmasının ardından 1 saat boyunca kapalı olduğu, Güran'ın bu yüzden gözaltına alındığı anlaşıldı.

ANNE YENİDEN İFADEYE ÇAĞRILDI

Amcanın gözaltındaki ifadesinin ardından, Narin'in annesi yeniden ifadesi alınmak üzere karakola çağrıldı. İfade veren anne serbest bırakıldı.

JANDARMAYA HER ŞEYİ ANLATTIM

Amida Haber’e konuşan köy muhtarı S.G, şöyle konuşmuştu:

“Aile olarak gerekli bilgileri jandarma ekiplerine verdik. Şu an benim bir şey söylemem doğru olmaz. Gerekli bilgileri detaylı bir şekilde jandarmaya anlattık. Tek dileğimiz yeğenim Narin’i sağ salim bulmaları. Bu vesileyle 5 gündür yanımızda olan tüm ekiplere sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım güzel haber yakında gelir."

AĞABEYDEN SONRA AMCA

Arama çalışmalarında 22 Ağustos’ta evlerine 3 kilometre mesafede, 28 Ağustos'ta ise 2 kilometre mesafede iki farklı çocuk terliği bulundu. Ancak her iki terliğin de ailesinin beyanıyla Narin Güran'a ait olmadığı belirlendi. Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı.

Türkiye Haberleri