Rasim Ozan Nagehan Alçı'yı hırsızlık suçladı. Öküz öldü ortaklık bozuldu

FETÖ kumpaslarının yılmaz savunucuları Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı birbirine düştü. Kütahyalı, Alçı'nın telefonunu çaldığını iddia etti. Alçı hakkında 10 yıla kadar hapis istendi.

FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını savunmalarıyla tanınan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşandı. Çift, geçtiğimiz günlerde de FETÖ'nün kasası Bank Asya'nın kredisi ile aldıkları yalılarını 165 milyon liraya satılığa çıkardı.

Alçı ayrıca boşandığı Kütahyalı'yı fiziki ve psikolojik şiddetle suçladı.

Bu sefer suçlama Kütahyalı'dan geldi. Kütahyalı, ortak mülkiyetlerindeki eve girip Alçı'nın cep telefonunu çaldığını iddia etti. Kütahyalı, savcılığa şikayette bulundu. Konu ile ilgili iddianame düzenlendi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ: 10 YIL HAPİSLE KARŞI KARŞIYA

77. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kabul ettiği iddianameye göre; Alçı, telefonu bilerek ve isteyerek almadığını bir yanlışlık olduğunu söyledi.

İddianamede Alçı'nın savunmasında çelişkiler olduğuna dikkat çekildi. Alçı'nın beş yıldan 10 yıla kadar hapsi istendi.

Odatv'den Oğuz Ok'a konuşan Nagehan Alçı, telefonu kendisinin savcılığa teslim ettiğini söylediç

Alçı, şunları söyledi:

"Telefonda Rasim Ozan Kütahyalı’nın benimle ilgili mesajlaştığını, kendisini polis olarak tanıtarak iftiralar attığını ve beni hedef göstermeye çalıştığını gördüğüm, bunun da suç olduğunu bildiğimden dolayı savcılığa verdim. Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘hırsızlık’ dediği olayın ana konusunu ben kendim savcılığa teslim ettim. Söz konusu telefon suç delili olarak savcılıkta, bunun altını çizeyim"

"TEK KURUŞ NAFAKA ALMADIM"

Alçı, Kütahyalı'dan boşanalı bir sene geçse de tek bir kuruş alamadığını söyledi. Alçı şunları sarf etti:

"Yaptığımız boşanma protokolü başta olmak üzere hukuka hiç bir şekilde uymayan bir kişiyle karşı karşıyayım. Tek kuruş nafaka alamadım mesela…. Biz boşanalı ekim ayında bir yıl olacak. Mahkemeleri oyalıyor"

Türkiye Haberleri