Narin'in babasının ifadesinin tam metni ortaya çıktı. Anne tutuklanmıştı

Narin'in babası Arif Güran (44), dün akşam adli kontrol şartı ile sebest kaldı. Dört gündür gözaltında olan baba Güran, kızının kaybedildiği gün Batman'a, düğün davetiyesi dağıtmaya gittiğini kaydetti. Güran, “Kızıma bunu yapanın araştırılıp bulunmasını istiyorum. İsterse kardeşim, isterse eşim olsun, cezalandırılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Narin cinayeti soruşturması kapsamında ilk tutuklanan isim amca Salim Güran'dı. Aynı zamanda Tavşantepe Köyü muhtarı da olan Salim Güran'dan sonra Nevzat Bahtiyar oldu.

ANNE VE AĞABEY TUTUKLANDI
Narin'in cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi'nde bulunması sonrası 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden 8'i dün akşam tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran da yer aldı.

İnşaat ustası olduğunu belirten baba Arif Güran, savcılık sorgusunda, kızının kaybedildiği gün köyde olmadığını kaydetti.

'SUÇLU KARDEŞİMSE CEZALANDIRILSIN'
Baba Güran, cinayetin tutuklu şüphelilerinden Salim Güran’ın kullandığı araçtan kızına ait DNA çıkmasını şu şekilde değerlendirdi:

Salim’in arabasını hiç kullanmıyoruz. Zaten araç Fuat’a aittir. Araca ben veyahut çocuklarım kesinlikle binmedik. Narin ve kardeşi Eren, burada olmadığımdan dolayı sadece bir kez bindi. Arka koltuğa oturduklarını annesi bana söyledi. DNA’ya ilişkin birşey diyemiyorum. Bu hususun araştırılmasını, suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum.

İŞTE, BABA ARİF GÜRAN'IN SAVCILIK SORGUSUNDA VERDİĞİ O İFADE:


BABA ARİF GÜRAN'IN İFADESİNİN 2'İNCİ SAYFASI:

Türkiye Haberleri