Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: 'Türkiye' yazmayı bilmeyen kişi beni şikayet etmiş

Gericiler, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında linç kampanyası başlattı. Ceyhan hakkındaki suç duyurusunun ardından, Yeni Akit de yaptığı haber ile hedefe koyuldu. Ceyhan yaşadıklarını Halk Tv'de Fatih Ertürk'ün sunduğu Günün Raporu programında anlattı.

Salgın konusunda bilgisizce önerilerde bulunan kişilerin kendi durumuna gelmesi için yıllarca eğitim alması gerektiğini söyleyen Ceyhan, ''Ben binlerce öğrenci yetiştirdim, aşının yararalarını öğrettim. Bana saldırmalarının bu nedenle faydası yok. Öğrencilerim bu bayrağı taşıyacaktır'' dedi. 

Ceyhan, aşı karşıtlarının saldırılarının Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın yazılarıyla başladığını belirtirken, ''Beni şikayet edenler, benim gazeteye verdiğim bir demecimi alarak, 'halkı galeyana sürüklüyor' diyerek şikayet etmiş. Türkiye yazmayı bilmeyen bir kişi beni CİMER'e şikayet etmiş'' diye konuştu. 

Salgınla iligili konuşan çoğu insanın konunun uzmanı olmadığını söyleyen ''Canan Karatay halkı yanlış yönlendiriyor'' dedi. 

Ceyhan öte yandan saldırıları umursamadığını söylerken, ''Benim için çöp kadar değerleri yok'' dedi. 

Aşıyla ilgili yaptığı çalışmalar sayesinde binlerce çocuğu kurtardığını söyleyen Ceyhan, ''Her yıl iki bin civarında çocuk benim çalışmalarım sonucunda programa koyulan aşıyla kurtarılıyor. Ben hayat kurtarıyorum, bu teröristlik ise teröristim. Şikayetin gittiği savcıda bunu dikkate alacaktır'' diye konuştu. 

Ceyhan, ayrıca Fatih Ertürk'ün ''Şikayet dilekçesini okudunuz mu?'' sorusuna esprili bir şekilde yanıt vererek, ''Okumadım. Böyle şeyler okumuyorum. Ne yazmışlar?'' dedi. Fatih Ertürk, şikayet dilekçesini canlı yayında okudu. Kendisini ''Ermeni'' olarak gösterip linç saldırısı başlatan Yeni Akit gazetesine de cevap veren Ceyhan, ''Ben Ermeni değilim ama Ermeni mesai arkadaşlarım var. Onlar bana böyle bir iftira atmadılar. Yalan atmadılar hiç'' diye konuştu. 

 

Türkiye Haberleri