Jandarma komutanı savcının yanına gitti! Narin soruşturmasında her an yeni gelişme olabilir

Diyarbakır'da Narin soruşturması için hareketlilik devam ediyor. Halk TV Muhabiri Ferit Demir, İl Jandarma Komutanı'nın Başsavcı'yı rutin dışında ziyaret ettiğini açıkladı. Demir, yeni gözaltılar olabileceğini söyledi.

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde sekiz yaşındaki Narin Güran'ın katledilip dere altına gömülmesi hakkındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Narin'in annesi ve kardeşi adam öldürmeye iştirakten tutuklandı. Yeni deliller ve itiraflar Güran ailesinin, güvenlik güçlerini yanıltmaya yönelik organize hareket ettiğine işaret etti.

Kasten adam öldürmekten tutuklu amca Salim Güran'ın da işçisi Ramazan Atasoy'la telefon konuşmasına ulaşıldı. ‘Kız öldü mü Ramazan?' sorusuna da birçok soruya yanıt niteliğinde oldu.

Diyarbakır Adliyesi önünde Halk TV Muhabiri Ferit Demir ve Kameraman Hasan Bıra, son gelişmeleri aktardı. Ferit Demir, İl Jandarma Komutanı'nın Başsavcı'ya makamında ziyaret ettiğini açıkladı. Demir, yeni itiraf ve Adli Tıp'tan gelecek delillerle de yeni gözaltıların olabileceğini belirterek iki yetkilinin görüşmesinin rutin olmadığını söyledi.

Halk TV'de Seda Selek'in sunduğu Neden Sonuç'a bağlanan Demir, "İl jandarma komutanın da başsavcılık makamına gelmesi bunun ilk göstergesi" dedi.

Türkiye Haberleri