Beyaz TV Spikeri Merve Ahu Sarı gözaltına alınıp serbest bırakılmış

Ünlü TV spikerlerine uyuşturucu operasyonunun ardından Beyaz TV'de spikerlik yapan Merve Ahu Sarı'nın geçtiğimiz hafta gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ekranların ünlü spikerleri bugün gözaltına alındı. Show TV'den Ela Rümeysa Cebeci, Beyaz TV'den Hande Sarıoğlu ve eski Habertürk Spikeri Merve Acet uyuşturucu kullanma iddiası ile gözaltına alındı.

Beyaz TV'de Doğru Yer Doğru Zaman programında spikerlik yapan Merve Ahu Sarı'nın da geçtiğimiz hafta uyuşturucudan gözaltına alındığı öğrenildi. Sarı, serbest bırakıldı. Sarı'nın ifadeleri ile bugünkü operasyonun başlatıldığı iddia edildi.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER DE İNCELEME ALTINDA

Bazı televizyon kanallarının üst düzey yöneticilerinin de aynı dosya kapsamında haklarında soruşturma olduğu öğrenildi.

Türkiye Haberleri