Zeytinburnu'nun en işlek caddesi yaya trafiğine kapatıldı

Zeytinburnu'nun en işlek caddesi yaya trafiğine kapatıldı
Coronavirüs salgınını önlemek için Zeytinburnu'nda en önemli caddeler arasında bulunan 58. Bulvar ve devamındaki yayalaştırılmış alan, İstasyon Meydanı ile birlikte zorunlu haller dışında yaya trafiğine kapatıldı.

Zeytinburnu'nda coronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında yeni kararlar alındı. Zeytinburnu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçede en önemli caddeler arasında bulunan 58. Bulvar ve devamındaki yayalaştırılmış alan, İstasyon Meydanı ile birlikte 27 Nisan 2020 tarihine kadar zorunlu haller dışında yaya trafiğine kapatıldı. 

'Sosyal mesafeyi korumakta çok zorlanıyorduk'

Trafiğe kapatılan alanlarda incelemelerde bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Burada oturan hemşerilerimiz, buradaki esnafımız, buradan alışveriş yapanlar burayı kullanabiliyorlar. Kontrollü bir biçimde İlçe Emniyet müdürlüğümüz ve zabıta müdürlüğümüz tarafından yaya trafiğini yönetiyoruz. Neden bu kararı aldık? Zeytinburnu hemşerilerimiz mutlaka uğradığı, akşam hava aldığı bir yer, burada sosyal mesafeyi korumakta çok zorlanıyorduk” dedi.

Etiketler :