Yarkadaş, Çirkin Planı Deşifre Etti!

Yarkadaş, Çirkin Planı Deşifre Etti!
CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Barış Yarkadaş, Sancaktepe'de CHP'lileri ve seçmeni uyardı.CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Barış Yarkadaş, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gameze Öztürk ile birlikte Tokat Erbalılar...

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Barış Yarkadaş, Sancaktepe'de CHP'lileri ve seçmeni uyardı.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Barış Yarkadaş, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gameze Öztürk ile birlikte Tokat Erbalılar derneğini ziyaret etti.

Tokat Erbaalılar derneklerinde ziyaret eden Barış Yarkadaş, burada CHP'nin projelerini anlattı. CHP'nin seçim vaatlerini anlatan Yarkadaş, emeklilere her bayram ikramiye vereceklerini ve taşeronlaştırmayı kaldıracaklarını söyledi.

Seçimler yaklaşırken CHP'ye yönelik anti propagandanın artacağına dikkat çeken Yarkadaş, "CHP'ye yönelik itibarsızlaştırma kampanyası başlayacak. Hatta bunun için 'Eski Türkiye' adlı bir dergi basılarak dağıtılacak" dedi.

Yarkadaş, "Bu derginin baskısının hazırlıkları ise Sabah gazetesinin matbasında sürüyor. CHP'yi, Atatürk ve İnönü dönemini karalayacak bir dergi hazırlanıyor." diye konuştu. 'Eski Türkiye' adlı derginin illegal bir şekilde basılacağını belirten Yarkadaş, derginin İstanbul'da bir buçuk milyon eve dağıtılacağını söyledi. CHP'lileri ve seçmeni uyaran  Yarkadaş, "Bu dergide yazan hiçbir şeye inanmayın. Kapınıza bırakıldığında hemen çöpe atın. Partimiz bu derginin sorumlularını bulup yargı önünde hesap soracak. Tüm CHP'liler bu konuda duyarlı olmalıdır." dedi.

Öte yandan derginin perşembe günü dağıtılacağı öğrenildi.