Vatan Partisi İl Başkanı ve Aydınlık yazarından Sedat Peker'li fotoğrafa yanıt

Vatan Partisi İl Başkanı ve Aydınlık yazarından Sedat Peker'li fotoğrafa yanıt
Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı ve İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Sedat Peker ile Karaköy’de Mahkeme Lokantası'nda yemek yemişti, bunun üzerine Aydınlık yazarı İlker Yücel ve Ankara İl Başkanı Sezer Özseven fotoğrafa cevap verdi.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik, Sedat Peker ile Karaköy’de Mahkeme Lokantası'nda yemek yedi.

Vatan Partisi yöneticisi Bora Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden buluşmaya ilişkin fotoğrafı “Güzel bir anı bırakalım” notuyla paylaştı.Vatan Partisi yöneticileri ile Sedat Peker’in fotoğraf karesi sosyal medyada tartışma yarattı.

Aydınlık gazetesi yazarı ve sinema eleştirmeni Tunca Arslan, sosyal medyadaki tartışmaya ilişkin “Solcu Baba” olarak bilinen Dündar Kılıç’ın ünlü sinemacı Yılmaz Güney’le olan fotoğraf karesini yayımladı.

Tunca Arslan’a yanıt Aydınlık gazetesi eski yazarı Yavuz Alogan’dan geldi.

Yavuz Alogan, “Yapma gözünü seveyim, Tunca. Dündar Kılıç'ı bilen vardır bilmeyen vardır. Sedat Peker'le aynı kefeye konulamayacağını sen benden iyi bilirsin” diye karşılık verdi.

İlker Yücel sahip çıktı

Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönemeni İlker Yücel, tartışma yaratan fotoğraf karesine sahip çıktı.

İlker Yücel, sosyal medyada “En soldaki Cem Dikmen'le TGB'yi beraber yönettik. Genç yaşında VP İstanbul lideri oldu. En sağdaki Bora Çelik'i lise yıllarından beri tanırım. Zor görevlerin adamıdır. Sedat Peker'i ise Ergenekon'da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede görüyoruz. CIA şeflerini çatlatmışlar” mesajını yayımladı.

 

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Sezer Özseven ise tepkiler karşılık “PKK'lılarla, FETÖ'cülerle yemek yesek rahatsız olmayacak olanlar 15 Temmuz'da, PKK'ya karşı operasyonlarda, ABD ile aramızdaki savaşta milli mevzide duran Sedat Peker ile verdiğimiz fotoğraftan rahatsızlar. Esas karın ağrıları vatanseverlerin yan yana gelmesi” mesajını paylaştı.

 

Etiketler :