Uçuşu iptal ettiren dehşet paylaşımı

Uçuşu iptal ettiren dehşet paylaşımı
Tel-Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapmak için pist başına ilerleyen Anadolujet'e ait uçaktaki bazı yolcuların telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi. Uçak güvenlik nedeniyle Ben Gurion Havalimanı'na park yerine geri döndü.

Anadolujet'in Tel-Aviv - İstanbul seferini yapacak TK-7709 sefer sayılı 165 yolculu uçağı kalkış için pist başına ilerlemeye başladı.

Yolculara kaza fotoğrafı geldi

Bu sırada iddiaya göre uçakta bulunan bazı yolcuların cep telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi.

yolcularin-telefonuna-gelen-fotograf-ucagi-geri-dondurdu-7479-dhaphoto1.jpg

Yolcular durumu kabin ekibine söyledi. Kaptan pilot, Ben Gurion Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesiyle irtibata geçerek durumu bildirdi. Uçak, güvenlik nedeniyle park yerine geri döndü. Uçağa güvenlik güçleri geldi. Emniyet güçlerinin uçak içerisindeki kontrollerinin devam ettiği aktarıldı.

Konuyla ilgili twitter hesabından paylaşım yapan Ahmet Şık, ''İsrail/TelAviv-Türkiye/İstanbul seferini yapacak olan Anadolu Jet'e ait TK 7709 kuyruk numaralı uçak, Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkışından önce uçaktaki bazı yolcuların cep telefonuna uçak kazası fotoğrafları gönderilmesi üzerine havalimanı yetkilileri uçuşu erteledi '' dedi.

Kaynak:DHA

Etiketler :