Türkücü, Fahrettin Altun'a sahip çıktı

Türkücü, Fahrettin Altun'a sahip çıktı
Saray'ın 'seyircisiz konserlerinde' sahne alacak olan türkücü Şükriye Tutkun, Fahrettin Altun'un Boğaz'da 258 TL'ye kiraladığı izinsiz alanı savundu.

Saray'ın şarkıcılara destek için düzenlediği seyircisiz konserde sahne alacak olan türkücü Şükriye Tutkun, Fahrettin Altun'un 258 TL'ye kiraladığı Boğaz manzaralı izinsiz alanı savundu. Tutkun, Altun'un da komşusu.

Son yıllarda Saray'daki 8 Mart etkinliklerinde boy gösteren Tutkun şöyle konuşmuştu:

Burası gerçekten daha önce mezbelelikti (çöplük), mezbelelik demeye bile bin şahit ister. Çünkü burda kendim de yalnız yaşıyorum. Bugün baktım Twitter’dan bir sürü haberler, beni arıyorlar gazeteciler falan. Fahrettin beyin oturduğu yer olarak trilyonluk, artık rakamlarını da bilemiyorum, bir villa koymuşlar deniz kenarında, yalı pardon. Gerçekten de 50 metrekare oturumlu, 3 katlı.

Çünkü buradaki evler hep eski Rum evleri, daha büyük olamaz. Fahrettin bey şunu yapıyor bunu yapıyor dedikleri adamın çocuğu devletin okuluna gidiyor. Ben görüyorum burda, çocuklarıyla selamlaşıyoruz, kendi çöpünü kendileri atıyorlar. Böyle bir hayatı seçmiş adam, daha ne istiyorsunuz ki. Fahrettin beyin suçu herkesin içinde bir mahallede oturmak istemek mi?

Kendisini eleştirenlere hakaret etti

Tutkun, gündem olan konu ve Altun ailesine destek sözleriyle ilgili daha sonra da sosyal medyadan kendisine yapılan eleştirileri yanıtladı. Tutkun’un kullanıcılarına yanıt verirken başvurduğu, çirkin üslup tepki çekti. Tutkun’un verdiği yanıtlarda “Salyalarınızı görebiliyorum”, “sümüklerin efendisi” gibi ifadeler kullandığı görülüyor.