Türkiye Günlerce Konuşmuştu: Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin İşlediği Cinayette Tüyler Ürperten Otopsi Raporu

Türkiye Günlerce Konuşmuştu: Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin İşlediği Cinayette Tüyler Ürperten Otopsi Raporu
Yeni yılın ilk günü bulunan ceset günlerce konuşulacak bir cinayeti ortaya çıkarmıştı. İstanbul’da şarkıcı ve model Seçil Çiftçi'nin eski sevgilisi Semih Sevim'i öldürdüğü tespit edilmişti. O cinayette otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda kan donduran ayrıntılar yer alıyor.

İstanbul Sancaktepe’de, 1 Ocak günü mantar toplayan bir vatandaş, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış bir erkeğe ait cansız beden buldu. İstanbul Jandarması tarafından çözülen olayda cesedi bulunan kişinin Semih Sevim olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde birçok darp izi olduğu bildirilmişti.

Soruşturmanın sonucunda, Semih Sevim'in, eski sevgilisi şarkıcı ve model Seçil Çiftçi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Şişli’deki evde öldürülen Sevim'in cansız bedeni, Seçil Çiftçi ve babası tarafından Sancaktepe’de ormanlık alana atılmıştı. Soruşturmanın ardından Çiftçi ve babası C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Çiftçi ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini anlatmıştı. Çiftçi, Sevim'in kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

Otopsi raporu ortaya çıktı

Günlerce Türkiye'nin gündeminde kalan o cinayette otopsi raporu ortaya çıktı.

Habertürk'ün haberine göre; Adlı Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporunda maktul Semih Sevim’in ölümü “Genel beden travmasına bağlı yüz, kafatası ve ekstremite kırıklarıyla birlikte beyin kanaması ve bağla boğma sonucu meydana gelmiş olduğu” belirtildi.

Ortaya çıkan detaylara göre, Sevim’in kafatasında ve yüzünde kırıklar oluştuğu belirtiliyor. İncelemede, Sevim’in sol kolu ve sol bacağında da vurulan sert darbelerle kırıldığı belirtiliyor. Kafasına aldığı darbeyle beyin kanaması geçirdiği belirtilen Sevim’in daha sonra boğma suretiyle öldürüldüğü açıklanıyor.

İstanbul'a geldikten üç gün sonra kaybolmuştu

Tokat’ta yaşayan Semih Sevim, 25 Aralık 2022 günü İstanbul’a geldi. 26 Aralık günü Seçil Çiftçi’nin evine çiçekle gitti. 27 Aralık günü ikili ile ilgili görülen mahkemeye gitti. 28 Aralık akşamı Seçil Çiftçi’nin evine gitti ve aynı gece kayıplara karıştı. Aile, 30 Aralık günü kayıp başvurusunda bulundu. Semih Sevim’in cesedi 1 Ocak günü bulundu. 3 Ocak günü aileye haber verildi.

Etiketler :