TTB Başkanı Adıyaman'dan sağlık çalışanlarına teşekkür mesajı

TTB Başkanı Adıyaman'dan sağlık çalışanlarına teşekkür mesajı
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof.Dr. Sinan Adıyaman, coronavirüs salgını ile mücadelede çalışan sağlık çalışanlarına yönelik teşekkür ve dayanışma mesajı paylaştı.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman Covid-19 salgınında sağlık hizmetini her yerde özveriyle üstlenen hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür ve dayanışma mesajı yayımladı.

TTB'nin resmi sayfasında yayımlanan teşekkür ve dayanışma mesajında, "Ellerinize emeklerinize sağlık, sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız, bir ekip olarak çok güzeliz, çok güzelsiniz” diyen Adıyaman, bütün sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Her zaman yaptıkları gibi salgında da korumak, iyileştirmek ve yaşatmak için tıbbın tüm bilgi birikimini kullandıklarını belirten Adıyaman, "Sadece Covid-19 hastalarına değil nerede gereksinim varsa oradaki hastalara koşuyoruz" dedi.

TTB olarak her an yanınızdayız

Adıyaman, teşekkür ve dayanışma mesajında şu ifadeleri kaydetti:

"Merkez Konseydeki arkadaşlarımla birlikte bütün enerjimizi, uzmanından asistanına, aile hekiminden işyeri hekimine, öğretim üyesinden özelde çalışan meslektaşıma, laboratuvar hekiminden muayenehane hekimine kadar hepimizin yaşadığı zorlukların azaltılması için harcıyoruz.

Sizler bizim için ve ülkemiz için çok değerlisiniz. Çünkü sizin sağlığınız ve iyiliğiniz bakım verdiğiniz insanlarımız kadar önemli.

Bizim için temel öncelik sizin korunmanız ve ihtiyaç duyduğunuz her tür desteği almanızdır, sevdiklerimize, özellikle de çocuklarımıza duyduğumuz özlemi, endişeyi biliyorum, hepimiz yaşıyoruz.

Bilin ki her ildeki Tabip Odaları ve TTB Merkez Konseyi olarak hem dayanışma hem de önerilerinizi, uyarılarınızı almak, gereğini yapmak üzere her an yanınızdayız...

Bütün sorunlara çözüm bulamasak da kişisel koruyucu ekipmandan özlük haklarına uzanan bir yelpazede 'eksik ne var, ne yapılabilir? ne yapılmalı?' sorularına yanıt bulmak için çabalarımız devam ediyor. Sözlerimi bitirirken siz meslektaşlarıma özverili çabalarınız için bir kez daha teşekkür ediyor, tek tek sevgiyle kucaklıyorum.

Lütfen Kendinizi ve ekip arkadaşlarınızı koruyun ve son olarak, asla yalnız olmadığınızı bilin.

Kaybettiklerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyor, hepinize iyilik ve sağlık diliyorum."

Etiketler :