Taşlar yerinden oynadı! beIN Sports Haber'de büyük değişim!

Taşlar yerinden oynadı! beIN Sports Haber'de büyük değişim!
Saad Al-Hudaifi’nin Şubat ayı başında Digiturk Spor İçeriğinden Sorumlu Grup Başkanı olarak göreve başlamasının ardından beIn Sports’ta değişimler yaşanmaya başlanmıştı.

Digiturk Spor İçeriğinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi, Ercan Taner’in istifa krizi sonrası da radikal kararlara imza atmıştı. Datça’ya yerleşen Ercan Taner’in haftada bir maç anlatma teklifini kabul eden ve kendisine danışman olmasını isteyen Hudaifi, program müdürünü de değiştirmiş ve Melih Şendil’in yerine Murat Caner’i atamıştı.

En Büyük Değişim Şifresiz Kanal beIN Sports Haber’de

Yeni dönemde en büyük değişim, şifresiz kanal beIN Sports Haber’de yaşandı. Sporekranı’nin haberine göre; Yayın ve program içeriklerinde yaşanan en önemli değişiklikler şunlar:

- Şifresiz kanal beIN Sports Haber’de hafta sonları 11:00’de yayınlanan basketbol programları beIN Euroleague ve Taktik Tahtası, şifreli kanal beIN Sports 3’e alındı.

- Hafta sonları saat 09:00’da yayınlanan Maç Günü adlı program, saat 11:00’e alındı.

- Hafta sonları beIN Sports Haber’de saat 13:00’te yayınlanan beIN Hafta Sonu adlı program yayından kaldırıldı.

- Cuma-Pazartesi günleri, beIN Sports Haber’de gün sonu canlı yayınlanan, Çağıl Özge Özkul’un moderatörlüğündeki Lig Özetleri adlı program yayından kaldırıldı.

- Sabah 07:00’de yayınlanan, Murat Caner ve Nazlı Canyurt’un sunduğu Yeni Gün adlı programda Nazlı Canyurt’un yeni partneri Cihan Erduran oldu. Murat Caner ise program müdürlüğü görevine atandı.

- Şifresiz kanal beIN Sports Haber’in daha çok haber içeriklerine ağırlık vereceği açıklandı.

- beIN Sports kanallarında hakem yorumculuğu pozisyonuna Bünyamin Gezer yerine Deniz Çoban getirildi.

Etiketler :