Tanzim kuyruklarına AKP'li isimden tuhaf savunma

Tanzim kuyruklarına AKP'li isimden tuhaf savunma
Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, tanzim kuyruklarının CHP dönemindeki kuyruklarla hiç ilgisinin olmadığını savunarak, “Onlar yokluktandı. Bu yokluk değil. Varlık üzerinden spekülasyon yapılıyor" dedi.

Metiner, tanzim satış yerleriyle birlikte domates, patlıcanın aralarında bulunduğu bazı ürünlerin belediyeler tarafından indirimli olarak satılmaya başlanmasının, 31 Mart seçim sonuçlarını değiştirmek isteyen “kirli odakların”, “spekülatörlerin” oyununu bozacağını söyledi.

T24’ün sorularını yanıtlayan Metiner, bunun CHP dönemindeki kuyruklarla hiç ilgisinin olmadığını savunarak, “Onlar yokluktandı. Bu yokluk değil. Varlık üzerinden spekülasyon yapılıyor. O zamanlar yağ yoktu, benzin yoktu. Şimdi her şey var. Ama birtakım bahanelerle yerel seçime giderken, vatandaşın siyasal tercihini değiştirmeye yönelik kirli bir operasyon bu. CHP dönemindeki kuyruklarla hiç alakası yok” dedi.

“Siyasal mühendislik” olduğunu savunana Metiner, “FETÖ’nün yaptığı neyse, PKK’nın yaptığı neyse, ekonominin üzerinden birilerinin yaptığı da aynıdır. Aynı güç odakları, yerel seçim sonuçlarını değiştirmeye yönelik kirli bir operasyon içindeler” ifadesini kullandı.

“Onur ve bağımsızlık” adına oynanan oyunlara direneceklerini ifade eden Metiner, “Hazreti Yusuf’un peygamberliği döneminde yedi yıl kıtlık yedi yıl bolluk vardı. İnsan hep bolluk içinde olmaz. Zaman zaman kıtlıkla da imtihan edilebiliriz” diye konuştu.

Etiketler :