Taht Kavgasında Son Perde! Gecenin 2'sinde Miting Gibi Toplantıyla Karşıladılar

Şeyhin ölümünden sonra 3'e bölünen ve taht kavgasının çıktığı Menzil'de yeni bir gelişme yaşandı. Avrupa seyahatinden dönüşte İstanbul'daki tarikat merkezini ziyaret etmek isteyen Saki Elhüseyni'ye diğer kardeşten izin çıkmamıştı. Menzil Şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni'ye İstanbul'da mitingle karşılandı.

Avrupa seyahatinden dönen Menzil Şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni'ye İstanbul'da miting gibi karşılama düzenlendi. Hem de gece 02.00'da.

Taht kavgasına giriştiği kardeşleri, Saki Elhüseyni'nin İstanbul programını engellemek istemişti. Ancak Saki gövde gösterisiyle yanıt verdi.

Avrupa’dan dönen Menzil şeyhi Elhüseyni’yi müritleri karşıladı. Taht kavgasında kardeşlere karşı ‘gövde gösterisi’ yapıldı

Menzil şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni Avrupa ziyaretinden döndü. Elhüseyni’ye müritleri tarafından gece 02:00’de yapılan karşılamanın taht kavgası yaşadığı kardeşlerine gövde gösterisi olduğu belirtildi.

Türkiye’de kullandığı 12 milyon liralık BMW 7 serisi araç ve çakarlı konvoylarıyla gündeme gelen Menzil şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni son günlerde Avrupa ziyareti ile çok konuşuluyordu.

Öncesinde müritlerine yaptığı sessizlik çağrısı ve Avrupa ziyaretlerindeki kalabalık karşılamalar ile konuşulan Elhüseyni, Avrupa’dan döndü.

BirGün’den İsmail Arı, Avrupa seyahatinden dönen Muhammed Saki Elhüseyni müritleri tarafından gece 02:00’de İstanbul’da karşılanma anlarını paylaştı. Görüntülerde büyük bir kalabalık görülürken bu görüntüler gövde gösterisi olarak nitelendirildi.

Etiketler :