Soner Çetin’den Sosyete Pazarı’na ziyaret

Soner Çetin’den Sosyete Pazarı’na ziyaret
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sosyete Pazarı esnafı ve alışveriş yapan halkla bir araya geldi. Seçimlerden önce defalarca ziyaret ettiği Sosyete Pazarı’nda alkışlar ve övgülerle...

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sosyete Pazarı esnafı ve alışveriş yapan halkla bir araya geldi. Seçimlerden önce defalarca ziyaret ettiği Sosyete Pazarı’nda alkışlar ve övgülerle karşılanan Başkan Çetin, pazarda 5000 adet kırmızı gül dağıttı, sorun dinledi, talepleri not etti.

ELİNDE ÇİÇEKLERLE YİNE PAZARA GİTTİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçimlerden önce defalarca ziyaret edip “Seçildikten sonra yine geleceğiz’’ diye söz verdiği Sosyete Pazarı esnafı ve halkını ziyaret etti. Ellerinde çiçeklerle halkın ve esnafın arasına karışan Başkan Çetin, gül dağıttığı vatandaşlara, “Sadece adayken gelip gül dağıtıyor, demeyin diye şimdi de çiçeklerle geldim’’ diye espri yaptı. Sosyete Pazarı esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Çetin, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Esnaf ve vatandaşın isteklerini not ettiren Çetin, acil işlerin yapılması konusunda birim yöneticilerine anında talimatlar verdi. “Sorunları yerinde dinlemeye geldik’’ diyen Çetin’den Sosyete Pazarı esnafı pazar yerine ışıklandırma talebinde bulundu. ‘’Yağmur yağdığında çatıdan su akıyordu çözdünüz. Işıklandırmamızı da yapar mısınız?” diyen esnafa Çetin, ‘’En kısa zamanda hallederiz’’ yanıtını verdi.

“BU SOĞUKTA BURADA NE İŞİNİZ VAR!”

Sosyete Pazarı esnafı ve vatandaşlar tarafından alkışlar, övgüler ve tezahüratlarla karşılanan DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in pazar ziyareti renkli anlara da sahne oldu. Belediye Başkanı Soner Çetin’i bir anda karşılarında görünce şaşıran bazı esnaf ve vatandaşlar ilginç tepkiler gösterdiler: “Başkanım, ‘Seçildikten sonra da geleceğim’ demiştin, sözünü tuttun ve gerçekten geldin. Oylarımız size helal olsun’, ‘Seni görmek istiyordum, keşke başka şey dileseymişim, olacakmış ‘, ‘Başkanım bu soğukta burada ne işiniz var’, ‘Bu soğuk havada buraya gelip içimizi ısıttınız’...” Başkan Çetin de vatandaşlara ve pazarcı esnafına “Bize soğuk işlemez. Beni her an her yerde karşınızda görebilirsiniz’’ diye karşılık verdi.