Son dakika depremler: 3 Mart deprem listesi, Deprem mi oldu? AFAD Kandilli Rasathanesi deprem listesi

Son dakika depremler: 3 Mart deprem listesi, Deprem mi oldu? AFAD Kandilli Rasathanesi deprem listesi
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden 26 gün geçti. En az 45 bin kişi depremlerde yaşamını yitirirken bölgede artçı sarsıntılar sürüyor. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bugün AFAD verilerine göre 3.9 Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.0 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. İşte son dakika depremler, 3 Mart deprem listesi, deprem mi oldu?

Son dakika depremler 3 Mart tablosu... 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan büyük depremler en az 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 6 Şubat'tan bu yana bölgede binlerce artçı sarsıntı deprem meydana geldi.

Deprem mi oldu?

Bölge neredeyse her gün depremle sallanırken bugün (3 Mart) Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde AFAD verilerine göre 3.9 Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.0 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremlerin ardından vatandaşlar son depremler, AFAD ve Kandilli son depremler listesi merak ediliyor. Son dakika depremler: 3 Mart deprem listesi, Deprem mi oldu? AFAD Kandilli Rasathanesi deprem listesi merak edilirken işte en son gerçekleşen depremler 3 Mart listesi...

AFAD, Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi

AFAD'ın son deprem listesine ulaşmak için tıklayınız

Kandilli'nin son deprem listesine ulaşmak için tıklayınız

Etiketler :