SON DAKİKA Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli son dakika deprem listeleri

SON DAKİKA Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli son dakika deprem listeleri
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem büyük yıkıma neden oldu. Deprem felaketinde 50 bini aşkın kişi yaşamını yitirdi. Bölge büyük depremlerin ardından her gün artçılarla sallanırken bugün (23 Mart Perşembe) 3 dakika arayla iki deprem meydana geldi. Deprem mi oldu? Nerede kaç şiddetinde deprem oldu? aramaları hız kazandı. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçti. Deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu; 50 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Deprem Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu bir kez daha gözler önüne sürerken vatandaşlar diken üstünde. Bugün (23 Mart Perşembe) Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından arama motorlarında Deprem mi oldu? Nerede kaç şiddetinde deprem oldu? aramalarında artış meydana geldi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi...

deprem-001.jpg

Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi 3 dakika arayla sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Göksun olan ilk deprem, saat 12.20'de meydana geldi. 12.9 kilometre derinlikte gerçekleşen depremin büyüklüğü 5.3 olarak kaydedildi.

İkinci deprem ise 3 dakika sonra gerçekleşti. 4 büyüklüğündeki gelen ikinci deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

deprem1.jpg

AFAD ve Kandilli son depremler listesi

Türkiye genelinde meydana gelen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydediliyor. AFAD ve Kandilli internet sitelerinde bu depremleri vatandaşlarla paylaşıyor.

deprem3.jpg

AFAD'ın son deprem listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kandilli Rasathanesi son deprem listesine ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :