Silahlı saldırıda vurulan Erkan Akyol örgüt liderinin sağ kolu çıktı

Erkan Akyol, bir restoranın teras bölümünde yemek yediği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Akyol’un, kendilerini ‘Cehennem Melekleri’ olarak adlandıran suç örgütü lideri Coşkun Necati Arabacı’nın sağ kolu olduğu ortaya çıktı.

25 Mart Salı günü, saat 19.00 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi’ndeki bir restoranda meydana gelen olayda, restoranda yemek bekleyen Erkan Akyol, motosikletle olay yerine gelen kimliği belirlenemeyen 1 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628011-186029.jpg

Olayda baldırından vurulan Akyol ağır yaralanırken, restorandaki başka bir müşteri olan Beyhan T. vücuduna isabet eden mermiyle, H.M. isimli çocuk ise kırılan cam parçalarından yaralandı. Polis ekipleri, kasklı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628579-186029.jpg

NECATİ ARABACI’NIN SAĞ KOLU

Saldırıda baldırından yaralanan Erkan Akyol’un, kendilerini ‘Cehennem Melekleri’ olarak adlandıran suç örgütünün lideri Coşkun Necati Arabacı’nın sağ kolu olduğu öğrenildi. Akyol’un geçmişte Almanya Köln’de bulunan bir bara silahla ateş edilerek 1 kişinin öldürülmesi olayına karıştığı belirtildi.

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628012-186029.jpg​​​​​​​

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628581-186029.jpg

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628580-186029.jpg

istanbul-mecidiyekoyde-restoranda-sil-628578-186029.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)