Sedat Peker Öyle Bir Mesaj Verdi Ki Türkiye'deki İki Aile De Kabullenmek Zorunda Kaldı

Sedat Peker Öyle Bir Mesaj Verdi Ki Türkiye'deki İki Aile De Kabullenmek Zorunda Kaldı
Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker'in Gebze'de iki husumetli ailenin barışması için arabulucuk yaptığı iddia edildi.

Uzun süredir sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan Peker'in, Gebze'de aralarında husumet bulunan KIRMIZIYILDIZ ve KAMACI ailelerinin barıştırılması için yapılan toplantıya görüntülü arama ile bağlandığı ve arabulucu olduğu öğrenildi.

Gebze'de Barış Sağlandı

İddiaya göre, Peker'in araya girmesiyle aileler sulh için bir araya geldi ve barış yapıldı. Gebze'nin tanınan simalarından Volkan Tosun, barışı şu sözlerle duyurdu:

"Değerli büyüğümüz Sayın Reis Sedat Peker'in araya girmesi sonucu semtimiz Gebze'de uzun zamandır aralarında husumet bulunan KIRMIZIYILDIZ ve KAMACI aileleri arasında sulh yapılarak barış yapılmıştır. Bu barışta emeği geçen başta değerli büyüğümüz Reis Sedat Peker olmak üzere Ali Metin Polat, Alaattin Kızılcan ve Ufuk Yapıcı abilerimizden ve barış sağlanmasında emeği geçen tüm dost kardeş ve büyüklerimizden Allah razı olsun inşallah. Barış hükümlerin en güzelidir."

whatsapp-image-2024-02-05-at-172023.jpeg