Seçim öncesi büyük vurgun yapmışlardı... AKP Meclis Grup Başkanı: Ankara rantlarla anılmadı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

"AK Parti'li belediye gayrimeşru işler, rantlar, parayla pulla anılmadı"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardındanMümin Altunışık konuştu. Milletin kararının baş tacı olduğunu kaydeden Altunışık, "Hizmet etmeye devam edeceğiz. Buraya yapılacak bütün hizmetler ve katma değer sağlayacak her konuya AK Parti grubu ve Cumhur İttifakı olarak 'evet' diyeceğiz. Ankara'mızı daha ileriye taşıyacağız. AK Parti hiçbir zaman partizanca bir tavır içinde olmadı. 'Ocu bucu' diye tavır içine girmedi. Kimseyi hiçbir zaman işinden etmemiştir. Yanlış işlerin merkezi olmamıştır. AK Parti'li belediye gayrimeşru işler, rantlar, parayla pulla anılmadı, anılmayacak. 22 ilçemizde Cumhur İttifakı'yla birlikte bunu yerine getireceğiz. Büyükşehir Belediyesinde de bunun takipçisi olacağız" dedi.

"Ankara'da seçim öncesi büyük vurgun"

Sözcü'den Saygı Öztürk bugünkü yazısında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde dikkat çeken iki ihaleyi yazdı.
Öztürk, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yılın skandalı" başlıklı yazısında 15 Mayıs 2018'de yapılan ihalenin maliyeti 3 milyon 500 bin 350 liraya gerçekleştirildi. 8 kalem ajanda, defter, broşür ve çanta için bu ihale gerçekleştirildi ve bir ay içinde teslimi öngörüldü.

16 Kasım 2018'de gerçekleşen ihalenin ise maliyeti 7 milyon 500 bin lira tutarında gerçekleşti. İhale kapsamında yine ajanda, takvim ve elyaf çanta alımı öngörüldü. İki ihaleyi de aynı şirket aldı. Ajanda, takvim ve çanta dağıltıldı mı yoksa kağıt üzerinde mi kaldı bilinmiyor.

Lüks makam otomobili

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna tarafından göreve getirilenb ANFA Genel Müdürü ise kendine 495 bin liraya makam otomobil aldı..

 

 

Etiketler :