Saniyeler içinde faciaya dönüştü: Tomruklar altında kalıp öldü
Dün saat 17.00 sıralarında Denizli'nin Çameli ilçesi Cevizli Mahallesi'ndeki Düzençam Orman Deposu'nda talihsiz bir olay meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Bünyamin Kaplan, orman deposuna getirdiği tomrukları indirmek için kamyon kasasındaki halatları çözmeye başladı. Tam bu sırada, tomruklar Kaplan'ın üzerine devrildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çabasıyla tomrukların altından ağır yaralı olarak çıkarılan Kaplan, ilk müdahalenin ardından ambulansla Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
İNCELEME BAŞLATILDI
Ancak 57 yaşındaki Kaplan, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bünyamin Kaplan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:DHA