Şaka değil! Perinçek yürüyüşü Bonzai ve PKK'ya bağladı, eski fotoğrafları paylaşım rekoruna koştu!

Şaka değil! Perinçek yürüyüşü Bonzai ve PKK'ya bağladı, eski fotoğrafları paylaşım rekoruna koştu!
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, adalet yürüyüşüne yönelik 'PKK bağlantılı' suçlamasını yöneltti, büyük tepki aldı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, adalet yürüyüşüne yönelik 'PKK bağlantılı' suçlamasını yöneltti, büyük tepki aldı. Sosyal medya kullanıcıları Perinçek ile terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın beraber çekilmiş fotoğraflarını hatırlattı.

Doğu Perinçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’yle CHP ve HDP arasında seçim ittifakının amaçlandığını savundu. Perinçek sonraki yorumlarında ise deyim yerindeyse hızını alamadı ve Bonzai ile PKK bağlantısı aradı, iddialar öne sürdü, suçlamalar yöneltti.

Ulusal Kanal canlı yayınında konuşan Perinçek, HDP heyetinin ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek ziyaretinde bulunmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

“Bu yürüyüş CHP ile HDP’nin bir seçim ittifakı yürüyüşüdür. Bu yürüyüş CHP’nin bonzaisidir. Bakın bu yürüyüşte bulunan insanları PKK’nın üst düzey yöneticileri yollamıştır. Sorun bunu inkar edemezler. Buradan tekrar söylüyorum. HDP yürünecek bir parti değil, kapatılacak bir partidir. Terör örgütüne lojistik destek veriyor. İnsan kaynağı sağlıyor. Çok açık söylüyorum. CHP Duran Kalkanlarla, Cemil Bayıklarla yürüyor. Bunlarla iktidara yürünmez. Çukura yürüyor.”

Perinçek'in bu suçlama ve iddiaları üzerine Twitter'da Perinçek-Öcalan resimleri yüzlerce kez paylaşıldı.

 

Etiketler :