Sadettin Saran Dev Villasını Satıyor, Göl Manzaralı Villa İçin İstenen Para Dudak Uçuklattı

Sadettin Saran Dev Villasını Satıyor, Göl Manzaralı Villa İçin İstenen Para Dudak Uçuklattı
İş insanı Sadettin Saran'ın İstanbul'un bölgelerinden Göktürk Kemer Country sitesinde bulunan dev villası satışa çıkarıldı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre göl manzaralı villanın komşuları da ünlü isimler...

Saran Holding ve S Sport'un sahibi olan iş adamı Sadettin Saran, lüks villasını satışa çıkardı. Göktürk Kemer Country sitesinde bulunan bu muazzam villada, Kıvanç Tatlıtuğ'un da aralarında bulunduğu ünlü isimlerin evleri komşu olarak yer alıyor.

900 metrekarelik alana sahip olan bu göl manzaralı dev villada tam 10 oda bulunmaktadır. Saran, villasını 290 milyon lira bedelle satışa çıkarmış durumda.

sadettin-saran12.jpg

Dev bahçe, açık ve kapalı otopark, kamelya gibi özelliklere sahip olan villa, toplam 1500 m²'lik bir arazi üzerine kurulmuştur. Açık havuz, özel mimari tasarım, iklimlendirme, yerden ısıtma sistemi, VRV sistemi, su deposu, arıtma sistemi, jeneratör ve ozon dezenfeksiyon sistemli açık havuz gibi özelliklerle donatılmış. Villada ayrıca tam donanımlı bir spor salonu da bulunuyor.

sadettin-saran15.jpg

Zemin katta, 4 yatak odası, 4 banyo, spor salonu, mutfak, depo, makine ve çamaşır odası; giriş katta 1 salon, 1 oda, mutfak, 1 banyo; üçüncü katta ise 3 oda, 2 banyo, 1 giyinme odası, 2 balkon yer alıyor.

Aynı bölgede, Sadettin Saran'ın villasının komşusu olarak iş adamı Sami Kirespi ve Rachel Araz Kiresepi, Bensu Soral ve Hakan Baş, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Funda Arar ve Doğa Rutkay gibi tanınmış isimlerin evleri bulunuyor.