Sabah gazetesi yazarından Dilek İmamoğlu'na destek

Sabah gazetesi yazarından Dilek İmamoğlu'na destek
Hıncal Uluç, yandaş Sabah gazetesindeki köşesinde Dilek İmamoğlu'nun kıyafet tartışmalarına da yer verdi. Uluç, Dilek İmamoğlu'nun tanıdığı en zarif kadınlardan biri olduğunu belirterek, "Biz bu ülkede kıyafet yüzünden ayrımcılık bitti sanıyorduk" dedi.

Sosyal medyada Dilek İmamoğlu'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında giydiği kıyafetin tartışmaları hâlâ devam ediyor. Sanatçıların, gazetecilerin ve sosyal medya kullanıcılarının da katıldığı tartışmalarda İmamoğlu'nun kıyafetini övenler de var eleştirip hakaret edenler de.

Yandaş basının önde gelen gazetelerinden Sabah'ın yazarlarından Hıncal Uluç ise İmamoğlu'na destek verdiği bir yazı kaleme aldı. Uluç, Beylikdüzü günlerinden tanıdığını belirttiği İmamoğlu'nun tanıdığı zarif kadınlardan biri olduğunu ifade ederek, "Fevkalade başarılı bir siyasetçi eşidir" dedi.

Uluç, ülkede insanların kılık ve kıyafetleri üzerinden eleştirilmeleri ve ayrımcılığa uğramalarına ise "Biz bunlar bitti sanıyorduk" sözleriyle tepki gösterdi.

Yandaş Sabah gazetesinin yazarı Hıncal Uluç, "Erdoğan, Amerika’ya gitmeli!" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Hanımı, Beylikdüzü günlerinden bilirim. Tanıdığım en zarif hanımefendilerden biridir. Fevkalade başarılı bir siyasetçi eşidir.

Şimdi onun Cumhuriyet Bayramı kıyafetini, bir takım magandalar dillerine dolamışlar. Sosyal medyadan bizim medyaya yayılmış..

Biz bu ülkede insanların, kılık ve kıyafetleri yüzünden eleştirilmeleri, ayrımcılığa uğramaları bitti sanıyorduk.

Biten bir şey yok. Mezhebine, yanına, tarafına göre, "Öteki"ne saldırı devam!.

O zaman.. Aldırmayın Dilek Hanım..

Etiketler :